Despre noi

Văzută prin ochii unui călător, pădurea de conifere ne întâmpină cu un sol uscat, aer bine ozonat și vântul care suflă printre ramuri, care induc calm și relaxare. Pentru ardeleni, lemnul înseamnă nu numai aer proaspăt, ci și oportunități de viață și, din acest motiv, fiecare piesă de mobilier este tratată cu inimă și responsabilitate.

Fiind situată în inima țării, în Gheorgheni, unde prelucrarea lemnului este considerată o ocupație tradițională, compania noastră este 100% românească, cu o experiență de peste 30 de ani. Datorită investițiilor și modernizărilor, compania noastră continuă să crească, ajungând la un număr de aprox. 200 de angajați astăzi.

Obiectivul nostru principal este livrarea de produse din lemn de calitate superioară care îndeplinesc cele mai stricte cerințe ale standardelor europene, precum și satisfacerea nevoilor clienților noștri cu eficiență maximă, promptitudine, profesionalism și responsabilitate. Majoritatea produselor noastre au 2 ani garanție și sunt testate în străinătate de către clienții noștri.